Napsali o nás: Cool Brno Blog

Jednou z nejlepších věcí na práci v juice baru je to, kolik zajímavých lidí poznáme. Jedním z nich je krásná a neuvěřitelně milá Míša Salačová. Ta si mimo jiné prošla i naší detoxikační kúrou a svou zkušenost shrnula následovně: 

 

 

Upřímně, bála jsem se, že budu mít hlad. Jsem zvyklá jíst 5x denně menší porce a bála jsem se, že šťávy tolik nezasytí a během detoxu budu nějak trpět. Samotnou mě překvapilo, že tomu tak nebylo, hlad jsem téměř neměla. Když už se hlad objevil, bylo to vždy tak půl hodiny před tím, než jsem si plánovala dát další drink, takže opravdu pohoda.

 

První den byl úplně super, užívala jsem si chuť každé šťávy, byla to opravdu příjemná změna. Druhý den – tento den jsem měla naprostý příval energie! Co já toho stihla! :) Celkově jsem měla i skvělou náladu, hlad nebyl, zkrátka úplně super.
Den třetí – přiznávám už trochu krizi a hlavně, šílenou chuť dát si něco na jídlo. :) Vařila jsem ten den dětem řízky a měla jsem co dělat, abych se uhlídala. :) Ale – zvládla jsem to!

 

Zpětně detox s Berry’s hodnotím skvěle. Dodal mi totiž tolik energie! Celkově se cítím nyní moc fajn, odpočatě, plná síly. Váhový úbytek jsem nevnímala, možná něco málo jsem zhubla, ale o to mi ani tolik nešlo…

 

 

 

Celý článek si můžete přečíst na jejím blogu, kde najdete i spoustu dalších článků o životě v Brně: 

Jarní detox s Berry's

 

Obrázek článku

 

Zde se můžete podívat na nabídku očistných kúr: 

DETOXIKACE

 

A nebo si pro malou ochutnávku objednejte čerstvou šťávu nebo smoothie, které vám zajistí doporučený denní přísun ovoce a zeleniny: 

MENU DRINKŮ

Zpět do obchodu